TOP 10 – Kater Namen

By juli 10, 2017Kattennamen
kater namen

TOP 10 – KATER NAMEN

kater namenKaters kunnen ongelofelijk uiteenlopend van karakter zijn. Er zijn katers die je geen blik waardig keuren, of juist katers die het liefst de hele dag bij je op schoot liggen. De ene kater rent angstig weg bij de aanblik van een andere kat op twintig meter afstand, terwijl de andere kater maar al te graag op zoek gaat naar andere katten.

Elke kater is bijzonder en heeft zijn eigen gedrag en uiterlijk. Daarom past niet elke naam bij elke kater. Om je op weg te helpen voor jouw eigen kater bevat deze lijst 10 kater namen die het goed doen.

# 1 – Felix

Felix is één van de meest bekende kater namen ter wereld. De naam is vooral bekend van de stille cartoon Felix de Kat uit 1919. Waarom deze kat Felix werd genoemd is geen mysterie: Felis is Latijns voor ‘kat’.

 


# 2 – Cappuccino

De cappuccino is één van de meest geliefde koffiedranken ter wereld, bestaande uit koffie, veel warme melk en een zijdezachte, rijke laag van melkschuim. Sommige koffieliefhebbers projecteren hun liefde voor cappuccino’s op hun kater door hem ernaar te vernoemen.

 


# 3 – Taco

Deze keer geen Italiaanse drank, maar een Mexicaans gerecht. Inmiddels is de taco razend populair over de hele wereld. Daarnaast dient het als een uitstekende naam voor katers.

 


Kater kattennamen# 4 – Tom

Iedereen kent Tom en Jerry. Tom is de kater uit deze leuke animatieserie die in permanente oorlog verkeert met Jerry, een sluwe en ondeugende muis. Tom is klunzig en krijgt weinig voor elkaar. Veel baasjes zullen hun kater hierin herkennen.

 


# 5 – Olli

Deze naam is fantastisch voor een klungelige, lieve kater die altijd het beste met je voor heeft. Olli klinkt ook als een wat dikkere kat die misschien iets teveel uitkijkt naar zijn etenstijd.

 


# 6 – Dikkie Dik

De beroemde, oranje kat van Sesamstraat en van de strips van Jet Boeke is een vast onderdeel van de opvoeding van miljoenen Nederlandse kinderen. Hij is speels, nieuwsgierig en zit vaak in de problemen. Veel mensen vinden de naam hierom uiterst geschikt voor hun eigen kater.

 


# 7 – Apollo

Griekse mythologie is een populaire inspiratiebron voor kater namen. Apollo is een Griekse god van de profetie. Dit is misschien een goede naam voor een kat die door je heen lijkt te kunnen kijken.

 


# 8 – Chico

Dit is misschien wel de ultieme katernaam. Chico is namelijk ‘jongen’ in het Spaans. Weet je echt geen naam voor je kater, vernoem hem dan gewoon naar wat hij is: een jongen.

 


# 9 – Teddy

Deze naam doet denken aan een zachte, schattige knuffelbeer. Voor een enorm knuffelige kater is Teddy de perfecte naam.

 


# 10 – Boots

Heeft je kater poten die een andere kleur hebben dan de rest van zijn lichaam? Het lijkt dan alsof hij laarsjes draagt. Boots (Engels voor ‘laarzen’) is voor hem een erg leuke naam.

 


TOP 10 – KATER NAMEN

Heb jij betere lijstjes? Ken jij een andere top beroemde kattennamen, stuur ons dan een mailtje of neem contact via de contact pagina.

Tot zover onze lijst van Beroemde kattennamen. Wij zullen onze lijsten tijdelijk aanvullen om te zien dat relevante/nieuwe namen hier ook in verschijnen.Siamese kat

Lees ook de volgende lijsten:

Leave a Reply