TOP 29 – Leuke kattennamen

By december 7, 2016Kattennamen
grappige leuke kattennamen

 Leuke Kattennamen – Kit, Kat & Poes

Je hebt een kat gekocht of denkt aan een kat in huis te nemen en je bent op zoek naar een geschikte naam. Voor katten is het belangrijk om een korte naam te kiezen. Net zoals honden reageren zij het beste op namen met korte en weinig lettergrepen. Logischerwijs spreken katten geen mensen-taal, en dus herkennen ze korte geluiden beter.

Goed! We waren dus op zoek naar een gepaste grappige of leuke kattennaam voor je adoptiekat of kitten. Kit-Kat-Poes heeft al het werk al vereenvoudigd. Hier vind je alle mogelijke lijsten van kattennamen alsook een volledige alfabetische lijst voor de doorzetters. In deze lijst maken we een korte samenvatting van de 20 leuke kattennamen – zowel voor kater als voor poes. Sommige leuke kattennamen krijgen een korte beschrijving, maar dit is niet altijd het geval. Soms is een kattennaam gewoon leuk zonder uitleg! De lijst ‘Leuke kattennamen’ is opgedeeld in unisex – vrouwelijke katten – mannelijke katten (katers)

 Leuke Kattennamen – Unisex – Mannelijk – Vrouwelijk

Unisex Vrouwelijk Mannelijk
Afro Angelicat Elmo
Buddha hello kitty Kakske
Catacombe Jessekat Taco
Catapult Kitty Purry Rambo
Catattack Puma Nacho
Cadillac Fuzzy Messi
Catzilla Madonna Grumpy
Wookie Bacon
Ewok
Gremlin
Kit-Kat
Nacho
Spast
Thundercat

Kit-Kat-Poes Selectie – Top 10 – Leuke kattennamen

Bovenin onze selectie van alle leuke kattennamen. Aan jouw de keuze om een kattennaam te zoeken. Natuurlijk willen we het iets makkelijker maken om een goede leuke kattennaam te vinden en maken we nog een korte selectie om een top 10 samen te stellen.


#10 – Afro

Afro klinkt goed voor een kat. Kort, grappig en leuk als kattennaam. Past natuurlijk goed bij katten met speciale kapsels!


#9 – Catzilla

Godzilla is een Japanse legende waar ondertussen al talloze films van bestaan. Deze lichte variant voor katten is misschien een leuke kattennaam als je een gigantische kat hebt. Daarnaast kan het ook ironisch grappig zijn als je een mini-kitten hebt dat Catzilla noemt!


#8 – Cadillac

Cat-dillac is kort en rolt snel over de tong. Deze Amerikaanse automerk-kattennaam is zeker ook passend in het Nederlands


#7 – Elmo

Voor de kattenliefhebbers die fan zijn van sesamstraat. Elmo is en blijft een schattige maar leuke kattennaam


#6 – Messi

De vlo! Maar ook een toffe kattennaam


#5 – Hello Kitty


#4 – Kitty Purry

Ergens moeten we het onderspit delven. Kattennamen moeten kort en bondig zijn, maar als we zoeken naar leuke kattennamen kan Kitty Purry er zeker bij. Heb jij ook een verwende poes met een strak lichaam?


#3 – Kit-Kat

Deze had voor ons de #1 van leuke kattennamen moeten zijn… Maar we houden ons ego nog even in. Kit-Kat is gewoonweg zalig!


#2 – Nacho


#1 – Taco

De intrede van Mexicaanse invloed bij het kiezen van leuke kattennamen. Misschien is het subjectief, maar wij vinden alvast dat Nacho & Taco de ideale combinatie is als je 2 katten in huis haalt. Dit duo zal je nooit vervelen, en hun naam afroepen wordt een grappige boel.


Kit-Kat-Poes Selectie – Top 10 – Leuke kattennamen

Tot zover onze lijst van Leuke kattennamen!

Echte katten liefhebbers halen liefde en plezier uit hun huisgenoot, een passende leuke kattennaam is dan ook belangrijk. Deze naam moet passen bij de persoonlijkheid of het karakter van je kitten. Heb je liever een stoere of beroemde kattennaam… dan bestaan hier ook lijstjes voor:

  • Stoere kattennamen
  • Beroemde kattennamen
  • Unieke kattennamen
  • Grappige kattennamen
  • Top 10 – Katernamen
  • Top 10 – Poezennamen

Leave a Reply