TOP 50 – Leuke kattennamen

Perzische kat karakter

TOP 50 – Leuke kattennamen

Heb jij een nieuwe kat? Dan is het tijd om leuke kattennamen te verzinnen. Het leuke van kattennamen is dat je alle kanten op kan. Je kunt je kat vernoemen naar jouw favoriete filmsterren, artiesten, series en boeken. Of je vernoemt je kat naar een familielid. Je kunt een naam verzinnen die iets zegt over de persoonlijkheid van je kat, of je kunt een naam verzinnen die verwijst naar je favoriete gerecht, kleur, muziek, merk sportclub of spel. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Niets is leuker dan het verzinnen van kattennamen.

Leuke kattennaam uitkiezen

Het verzinnen van kattennamen kan wel wat tijd en moeite kosten. Dit is het waard, aangezien je kat zijn hele leven aan deze naam vastzit. Heb je eenmaal de juiste naam gevonden, dan zal je dit woord voor de rest van je leven associëren met deze kat. Je zult de naam waarschijnlijk in het openbaar gaan roepen. Je stelt je kat met deze naam aan andere mensen voor. Onbewust schetsen mensen al een beeld van de kat bij de naam die hij heeft gekregen. Vaak zegt de naam ook al iets over de betreffende kat. Bijvoorbeeld over zijn persoonlijkheid of over een aspect van zijn uiterlijk. Het is dan ook enorm leuk om te zien hoe een kattennaam de kat die de naam heeft gekregen precies weerspiegelt.

Het verzinnen van leuke kattennamen kan misschien een fijn klusje zijn, maar het vinden van inspiratie is niet altijd even gemakkelijk. Om je al een heel eind op weg te helpen staat hieronder een lijst met wel vijftig leuke kattennamen. Deze kan je uiteraard direct overnemen en gebruiken voor je eigen kat, maar ze kunnen je ook nieuwe ideeën geven voor geheel originele namen.

 1. Momo
 2. Rakker
 3. Maneschijnleuke kattennamen
 4. Noedel
 5. Twinkie
 6. Lola
 7. Tibo
 8. Kanjer
 9. Coca
 10. Fifi
 11. Titus
 12. Pluis
 13. Frummel
 14. Pom
 15. Chanel
 16. Goofy
 17. Panter
 18. Zwieber
 19. Mona
 20. Bikkel
 21. Kobold
 22. Libby
 23. Indra
 24. Donald
 25. Yoko
 26. Gijsje
 27. Napoleonleuke kattennamen
 28. Chibe
 29. Kibbeling
 30. Koter
 31. Noa
 32. Lummel
 33. Didi
 34. Olaf
 35. Spekkie
 36. Diddle
 37. Bob
 38. Vijgje
 39. Rollebol
 40. Knikkebeen
 41. Sproet
 42. Sasa
 43. Ginny
 44. Wanda
 45. Boefleuke kattennamen
 46. Vlinder
 47. Gibby
 48. Floris
 49. Vlok
 50. Stekkie

TOP 50 – Leuke kattennamen

Heb jij betere lijstjes? Ken jij een andere top van leuke kattennamen, stuur ons dan een mailtje of neem contact via de contact pagina.

Tot zover onze lijst van leuke kattennamen. Wij zullen onze lijsten tijdelijk aanvullen om te zien dat relevante/nieuwe namen hier ook in verschijnen.Siamese kat

Lees ook de volgende lijsten:

Leave a Reply