TOP 50 – Poezennamen

By juli 15, 2017Kattennamen

 TOP 50 Poezennamen

poezen namenPoezennamen kunnen overal vandaan komen. Ze kunnen worden geïnspireerd door bekende series of films, maar ze kunnen ook puur gebaseerd zijn op het uiterlijk van de betreffende poes. Misschien heeft jouw poes witte pootjes, een vlekje op haar kop of een opvallende, witte vacht. Sommige mensen kiezen een naam uit voor hun kat die ze simpelweg mooi vinden klinken. Per persoon verschilt het uiteraard maar net welke soort bron van inspiratie voor poezen namen het meest aanspreekt. Je moet je gekozen poezennaam zelf ook sprekend en leuk vinden. Jij bent immers wel degene die de naam over straat moet roepen wanneer je poes is weggelopen.

Hoe kiezen uit de poezennamen?

Het leukste is om een poezennaam te kiezen waar je echt wat mee hebt. De naam van een karakter van je favoriete serie bijvoorbeeld, of een ingrediënt van je lievelingsgerecht. De naam van je favoriete kunstenaar, je favoriete geur of kleur, of zelfs je favoriete merk: met namen voor je poes kan je alle kanten op. Daarom is het zo leuk om ze te verzinnen.

Poezen zijn bijzondere beestjes. Ze kunnen enorm speels en energiek zijn. Hierdoor kunnen ze constant aandacht van je vragen, je kopjes geven en de hele dag achter je aanlopen. Sommigen zijn lui en doen over het algemeen niet zo veel. Weer anderen zoeken juist constant naar iets nieuws om te doen, of dit nou spelen is of het observeren van mensen of andere katten.

Bij elke poes past een andere naam. Daarom bevat deze lijst 50 poezennamen die geschikt zijn voor poezen met een verschillend uiterlijk en een verschillend karakter. Deze namen komen van verschillende inspiratiebronnen: onder andere films, series en artiesten, maar ook de natuur, voedsel en culturen.

1 – Luna


2 – Pip


3 – Nala


4 – Bloesem


5 – Lola


6 – Daisy


7 – Peggy


8 – Rosje


9 – Bambi (Disneyfilm)


10 – Cleo


11 – Ziggy


12 – Hazel


poezennamen
Kater kattennamen

13 – Bo


14 – Kiwi


15 – Dikkie


16 – Miep


17 – Besje


18 – Xaviera


19 – Haarbal


20 – Loes


21 – Saar


22 – Binky


23 – Lilou


24 – Nijn


25 – Venus (Romeinse godin)


26 – Pien


27 – Truffel


28 – Ebbie


29 – Oasis


30 – Echo


31 – Lulu


32 – Sokje


33 – Kruimeltje


34 – Augurk


35 – Polka


36 – Hannes


kattennamen
Namen voor poezen

37 – Otje


38 – Dinky


39 – Lotus


40 – Sultana


41 – Cheela


42 – Babbel


43 – Pluk


44 – Isa


45 – Floor


46 – April


47 – Brokje


48 – Yoki


49 – Spikkel


50 – Coco


 TOP 50 Poezennamen

Heb jij betere lijstjes? Ken jij een andere namen die behoren tot de top 50 poezennamen? Stuur ons dan een mailtje of neem contact via de contact pagina.

Tot zover onze lijst van poezennamen. Wij zullen onze lijsten tijdelijk aanvullen om te zien dat relevante/nieuwe namen hier ook in verschijnen.Siamese kat

Lees ook de volgende lijsten: