TOP 50 – Bekende kattennamen

By maart 14, 2017Kattennamen
Perzische kat karakter

TOP 50 – Bekende kattennamen – Kit/Kat/Poes

Katten zijn (naast honden) de populairste huisdieren. Ze hebben hun eigen persoonlijkheid en ruimte… maar ook hun eigen naam. Op het internet zijn katten de helden van de dag, met fotos en filmpjes dat het internet verroveren.

In deze namenlijst gaan we op zoek naar de beste bekende kattennamen. Hier gaan we vooral op zoek naar bekende katten, maar vullen we aan met bekende namen die ook passen voor katten. Wees dus niet ongerust wanneer je bvb ‘Yoda’ in de lijst ziet staan. Wij vinden het alvast belangrijk dat je kat een goede kattennaam krijgt. Deze lijst bekende kattennamen werd samengesteld door onderzoek en de namen in onze database.

De onderstaande lijst van bekende kattennamen is een UNISEX lijst. Natturlijk zijn er enkele namen die beter zijn voor poezen, ander dan weer voor katers. Wij vinden dit niet zo belangrijk. Kies simpelweg een bekende kattennaam dat bij het uiterlijk of character van jouw kat past.

Bekende kattennamen

Afrocat Buddha Catzilla Caterpillar Catsanova
Cue Ball Itchy Scratchy Jenkins KitKat
Kitty Purry Denzel VinDiesel Mexicat Nacho
Octopussy Puss In Boots Pikachu Meowth Purrkins
Spaz Deadmaus Mister T Zombycat Yoda
Athena Khal Drogo Khalisee Delphi Falcon
Godiva Venus Mars Pluto Hazel
Tarzan Mougli Milka Matilda Samson
Plop K(at)3 Wilma Alistar Talon
Ahri Gragas Kapitein Haak Beowulf Calvin

Perzische kat kittenDeze bekende kattennamen zijn op een willekeurige manier in de lijst toegevoegd. De nummer 1 bekendste kattennaam is dus niet beter dan de nummer 35.

Heb jij betere lijstjes? Ken jij een andere top bekendste kattennamen, stuur ons dan een mailtje of neem contact via de contact pagina.

Tot zover onze lijst van bekende kattennamen. Wij zullen onze lijsten tijdelijk aanvullen om te zien dat relevante/nieuwe namen hier ook in verschijnen.

Lees ook de volgende lijsten:

Leave a Reply